Samen Beter
De naam Simelius is een samenvoeging van de Latijnse woorden:
               Simul = Samen
               Melius = Beter
Het doel van Simelius Business Improvement is om, samen met jouw medewerkers, verbeteringen succesvol in te voeren.
 

Theorie en praktijk

Oprichter en contactpersoon van Simelius, Raymond de la Croix, heeft meer dan 25 jaar praktijk ervaring met het implementeren van verbeteringen. Hij heeft, als Lean black belt, ruime ervaring met operationele projecten en strategische programma’s binnen de zakelijke dienstverlening (Delta Lloyd, ABN Amro Verzekeringen, Nationale Nederlanden, TKP Pensioen, TVM Verzekeringen). De opdrachten varieerden van het oprichten van nieuwe teams tot het lanceren van een call center, van het digitaliseren van operationele processen tot het begeleiden van Lean- en Agile transities.

De rode draad in deze change trajecten was procesoptimalisatie en digitalisering. Wat in de praktijk werkt en waar de valkuilen zitten bij verandertrajecten zijn hem inmiddels bekend.

Hij heeft de overtuiging dat het succes van een verandering niet alleen afhangt van de juiste technieken maar dat het cruciaal is om de medewerkers van de organisatie hierin te betrekken. Zowel vanwege hun procesexpertise als voor het creëren van draagvlak. Het principe voor doen, samen doen, zelf doen is dan ook een uitgangspunt in aanpak van Simelius.

Samenwerking

Simelius werkt actief samen met specialisten die vanuit eenzelfde overtuiging veranderingen kunnen realiseren. Zij beschikken over de juiste kennis en certificering én hebben dit meerdere jaren succesvol in de praktijk toegepast.

Daarnaast werkt Simelius samen met andere trainers op het gebied van Lean en Profile Dynamics.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem even contact op, we helpen je graag verder.

Meer informatie